Search This Blog

Thursday, September 30, 2010

روش های شناسایی و مقابله با موشک کروز

موشک کروز که اسم خود را از تعریف پرواز کروز برای هواپیما گرفته است به موشکی گفته می شود که بیشتر مسیر خود را در حالت پایدار و نزدیک به زمین طی میکند . . چنین موشکی توانایی بالایی در حمل سرجنگی سنگین برای حمله به اهداف زمینی داشته و یکی از تسلیحات مهم و راهبردی بسیاری از ارتش های جهان است . . موشک کروز یک موشک برد بلند با توانایی پرواز در ارتفاع پایین است . این گونه موشکها معمولا از پیشرانش جت برای پرواز استفاده میکنندکه به موشک اجازه میدهد به صورت ممتد و در مدت زمان طولانی پرواز کند . از نقطه نظر پیشرانه و تولید نیروی برآ این موشک شباهت بسیار زیادی با هواپیما داشته و میتوان ان را هواپیمای بدونه خلبانی نامید که هدف اصلی از طراحی و ساخت ان حمل سرجنگی های معمولی یا حتی هسته ای با قدرت نابودی بالا در فاصله طولانی است .


موشک های کروز جدید معمولا با سرعت فروصوت مشابه هواپیماهای بدون خلبان و در ارتفاع پایین پرواز میکنند . همین امر شناسایی و نابودی انها با سامانه های شناسایی عادی چون رادار و پدافندی عادی را مشکل می سازد . به همین دلیل بسیاری از کشورها برای ساختن ابزارهایی که توانایی مقابله با این موشکها را داشته اند تلاش میکنند . با توجه به توانایی این موشکها در شناسایی و نابودی اهداف خاص و تعیین کننده نظامی عمل کردن و یا جلوگیری از کارکرد حتی یک موشک کروز میتواند در نتیجه نبرد تاثیر فراوانی ایجاد کند . در بسیاری موارد برای مقابله با یک سلاح میتوان از نقاط قوت ان استفاده کرد. . در واقع نقطه قوت سلاح در عین حال نقطه ضعف ان سلاح دانسته می شود . موشک کروز نیز از این قاعده مستثنی نیست . با شناخت کامل روشهایی که موشک کروز برای ناوبری و هدایت استفاده میکند میتوان روشهایی برای مقابله با ان جستجو کرد .

روش های شناسایی و رهگیری موشک کروز

موشکهای کروز همانند هر وسیله پرنده توسط رادارهای معمولی قابل رهگیری است البته به دلیل جثه کوچک و مشخصات پروازی که در ارتفاع کم و با سرعت زیاد پرواز میکند ردیابی ان اندکی سخت تر است . موشک های کروزی که در طول جنگ جهانی اول و بعد از آن ساخته شده اند نسل اولیه این موشک ها را تشکیل می دهند. و تا حدود 70 درصد تلفات داشتند . آسیب پذیری انها در درجه اول به خاطر مسیر مستقیم انها بود که باعث می شد که این موشک ها به راحتی توسط رادارها شناسایی و توسط پدافند هوایی مورد هدف قرار گیرند . در ان زمان سرعت این موشک ها از هواپیماهای جنگنده به مراتب کمتر بود و یک هواپیمای جنگنده میتوانست انها را به راحتی نابود سازد . در حال حاضر با پیشرفتهایی که در طراحی و تولید این گونه موشک ها صورت گرفته میتوانیم موشک کروز را پرنده ای در نظر بگیریم که در ارتفاع پروازی شامل یک دهم ارتفاع پروازی موشک وی -1 ( نخستین موشک کروز) پرواز میکند .در عین حال برای کم شدن احتمال ردیابی توسط رادار در سالهای اخیر سعی شده است که در طراحی این موشکها کم شدن سطح مقطع راداری مورد توجه قرار گرفته است . همچنین از مواد جاذب امواج رادار نیز استفاده شده است که امواج راداری را منعکس نمیکنند . در موشک های کروز امروزی سطح مقطع راداری در حد یک صدم متر مربع است که بسیار کم می باشد . .همین باعث شده که ردیابی موشک های کروز جدید توسط رادارها به سختی صورت گیرد . نابود کردن موشک کروزتوسط یک سامانه پدافندی سه مرحله ای صورت می گیرد .

سامانه پدافند سه مرحله ای

این سامانه از سه مرحله به شرح زیر تشکیل یافته است
مرحله اول : آشکارسازی و شناسایی هدف
مرحله دوم :رهگیری و قفل بر روی موشک کروز
مرحله سوم : نابود سازی با اتش کردن بر روی موشک

در مورد موشک کروز ، مهمترین مرحله اشکارسازی است . زیرا افزون بر یک سطح مقطع کم راداری بیشتر موشکهای کروزی که ساخته میشوند برای نیروی محرکه خود از موتورهای جت توربوفن معمولی استفاده می کنند . که گرمای کمی تولید میکند . در نتیجه آمکان اشکارسازی آنها با استفاده از حسگرهای حرارتی بسیار کم است . حتی اگر در فواصل کوتاه بتوان حرارت منتشر شده از موتور را با کمک حسگر های فروسرخ تشخیص داد. به دلیل سرعت موشک کروز در برد و ارتفاع کم امکان نشان دادن واکنش برای بسیاری از پایگاههای پدافندی وجود ندارد.

برای آشکارسازی یکموشک کروز باید از راداری در ارتفاع بالا و یا راداری که در ماورای افق در حال پرواز باشد (همچون هواپیمای) اواکس استفاده کرد. . چنین راداری باید برد زیادی داشته باشدو بتواند موشک کروزی را که در ارتفاع کم پرواز میکند و در خط دید رادار زمینی نیست شناسایی کرده و اطلاعالت آن را به ایستگاه پدافند زمینی ارسال کند تا آمادگی لازم برای اقدامات پدافندی صورت گیرد . چنین راداری میتواند موشکهای کروزی که سطح مقطع راداری پایینی را دارد شناسایی کند. راداری که برای شناسایی موشک کروز مورد استفاده قرار میگیرد باید یک رادار رزونانس باند فرکانس بالا باشد (رادار وی اچ اف ) که فرکانس ان بین 30 تا 300 مگا هرتز باشد .

روش های مقابله

در سالهای اخیر موشک های کروز از مهمترین تسلیهات مورد استفاده توسط ارتش امریکا و دیگر ارتش های بزرگ دنیا بوده است . مقابله با موشک کروز و بررسی روشهایی که بتوان با استفاده از ان موشک کروز مهاجم را نابود کرده و یا از کار انداخت برای ایجاد یک سامانه پدافندی حیاتی است . به طور کلی روشهایی که با استفاده از ان میتوان با موشک کروز مقابله کرد به دو دسته کلی تقسیم می شوند.
روش اول : در این روش موشک تحت عنوان پرنده مهاجم مورد حمله قرار میگیرد ( روش سخت )
روش دوم :در این روش موشک تحت عنوان یک سامانه الکترونیکی هدف اختلالات راداری قرار میگیرد. (روش نرم )

روشهای سخت

نخستین راهی که برای مقابله با موشک کروز به نظر می رسد نابود سازی ان با استفاده از تسلیحات معمولی چون توپخانه ضدهوایی و یا مسلسلهای با کالیبر زیاد است . چنین تسلیحاتی باید بتوانند به طور خودکار هدف را جستجو و شناسایی و تعقیب کنند و در موقعیت مناسب با گشودن آتش به سمت ان موشک را به صورت کامل منهدم کنند. در عین حال باید بتوانند پرنده مهاجم را از پرنده خودی تشخیص دهند . سلاح 20 میلیمتری خودکار ام کا 15 فالاکس که برای مقابله با اجسام پرنده مهاجمی که به سمت کشتی می ایند ساخته و طراحی شده است . چند قبضه از این سلاح میتواند در نقاط مختلف و حساس یک ناو جنگی نصب شود . در صورت نزدیک شدن موشک کروز و یا هواپیما رادار جستجوگر اطمینان می یابد که هواپیما و یا موشک نزدیک شونده مهاجم است ، سپس رادار رهگیری مسیر اصلی ان را تشخیص داده و با رسیدن موشک به یک فاصله معین شلیک به سوی ان آغاز میشود . . با شروع مرحله نابود سازی پرنده مهاجم مسلسل چرخان این اسلحه درهر دقیقه بین 3000 تا 4500 گلوله 20 میلیمتری حاوی تنگستن و یا اورانیوم ضعیف شده به سمت هدف پرنده شلیک کرده و تا نابودی کامل هدف شلیک را ادامه میدهد. برای مقابله با موشکهای کروز همچنین میتوان از موشکهای پدافندی نیز استفاده کرد.

تفنگ 20 میلیمتری ام کا 15 فالاکس و اجزای ان در سال 1996 یک موشک کروز را با استفاده از سامانه موشکی مزمین به هوای پاتریوت متصل به ان مورد اصابت قرار داد که حاکی از امکان استفاده از موشکهای زمین به هوا ی تاکتیکی بر علیه موشکهای کروز مهاجم بود . موشک پاتریوت یک موشک زمین به هوای قدرتمند ساخت امریکاست که تا کنون در سه نسخه مختلف ساخته شده است . آخرین نسخه آن با سه ماخ سرعت دارای 15 کیلومتر برد است و میتواند با استفاده از فیوزهای مجاورتی و یا ضربه ای هدف را نابود کند . در اخرین ویرایش این موشک با تواناییهای پیشرفته از فناوری جدیدی همانند سر راداری پیشرفته و بدنه کامپوزیتی جدید استفاده شده است . افزون بر پاتریوت به طور مشخص میتوان به سامانه موشکی تور ام یک اشاره کرد که توانایی درگیری با موشکهای کروز را دارد.


روشهاي نرم

روش دیگری که برای مقابله با موشکهای کروز مورد استفاده قرار میگیرد و بیشتر مبتنی بر عدم درگیری فیزیکی با موشک کروز و گمراه کردن و یا اختلال در نحوه کارکرد ان است این روش ها را میتوان تحت عنوان روش های نرم طبقه بندی کرد.

جنگ الکترونیک

بیشتر موشکهای کروز از سامانه موقعیت یابی جهانی برای ناوبری استفاده میکنند . می توان از همین مشخصه برای گمراه کردن موشک کروز استفاده کردو با ایجاد اختلال از امواجی که از طریق ماهواره ها صادر می شود موشک را گمراه کردو یا به آن آدرس غلط داد. . ماهواره های جی پی اس سیگنالهای خود را در دوباند ماکروویو ویا فرکانسهای باند ال ارسال میکنند . به دو طریق میتوان در این سیگنالها ایجاد اختلال کرد.

یکی از طریق اخلال گرهای باند پهن که بدون توجه به محتوای اطلاعات بر روی اطلاعات ارسالی پارازیت ایجاد میکنند و به انها اخلالگرهای غیر هوشمند گویند. و دیگری باتوجه به سیگنالی که به گیرنده ارسال می شود موقعیت نادرستی را به گیرنده ارسال میکنند. در این روش گیرنده اطلاعات خطادارو یا پارازیت در سامانه تشخیص خود را مشاهده نمی کند. ولی موقعیتی که به آن داده شده غلط بوده و باعث عدم موفقیت ان می شود. . این منابع ارسال سیگنال میتوانند به صورت پایگاه زمینی و یا شناور و یا هوایی از طریق کشتی و هواپیما و یا بالن سیگنال ارسال کنند.

افزودن بر ایجاد خطا در سامانه ناوبری موشک در مراحل نهایی نیز میتواند موشک را گمراه کند. با ایجاد شرایطی چون گردو خاک و یا طوفانهای مغناطیسی مصنوعی نیز میتوان در سامانه هدف یابی نهایی موشک اختلال ایجاد کرد. البته در مقابل موشک های بسیار پیشرفته این روشها عملی نیست چون ممکن است در این موشک ها هدف توسط یک نقطه مرجع زمینی برای سامانه تعریف شده باشد



دوستان عزیزم
این بخش از سایت کاملا مرتبط با خرید و فروش محصولات مورد نظر شما چه برای استفاده شخصی و چه برای فروش کلی و هرچیزی که شما میخواهید و ازهر کجا میخواهید و همچنین   اگر فکر میکنید محصول شما میتوانید  قابل صادربه خارج از ایران باشد و ما میتوانیم به فروش محصول شما در خارج از ایران کمک نماییم با ما و تیم هوشمندانه  ما که 24 ساعته و 7 روز هفته آماده خدمتبه شما میباشد تماس بگیرید. حوزه فعالیت ما در تمامی عناوین کاری نامحدود میباشد. که فقط بخش کوچکی شامل 
مد
انواع موتور
الکترونیک و فناوری
کلکسیون و هنر
خانه
دکور
فیلم ، موسیقی و بازی
تخفیف های ماهانه سوپر مارکت های بزرگ
تجهیزات و دستگاه های صنعتی
قطعات تراکتور و ماشین آلات مختلف
قطعات CNG
 با مصارف مختلفGPS
لپ تاپ های خاص و حرفه ای با مارک های مختلف
کنسول های اصل بازی XBOX -SONY -NINTENDO
X-BOX دی وی دی های اوریجینال بازی های
و حتی برگذاری تور تفریحی انفرادی خانوادگی و حتی تجاری
ثبت نام در کالج و دانشگاه های اکراین به زبان روسی و انگلیسی
اقامت اکراین – خرید خانه  یا اجاره خانه به صورت روزانه یا ماهانه
ثبت شرکت - مجوز کار اکراین و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف

سفارش دهید آنچه را که شما می خواهید . همین حالا با ما تماس بگیرید.

 
به زودی با  وب سایت رسمی و با پرداخت آنلاین برای خرید و فروش محصولات شما در تمام دنیا.
    با من مهدی مقدسی مشاور خودتون در اکراین تماس بگیرین.

       فرستادن اس ام اس از ایران به این شماره موبایل مقدور میباشد.
Email:   Seyedmahdihm@AOL.COM
تلفن تماس:00380688516469
.

F-35 JSF Weapon Carriage Capacity



Does the Joint Strike Fighter have an internal gun? What are the weapon loads? It does not seem to have as much internal space as the F-22.
- question from Nicholas
The primary purpose of the F-35 Joint Strike Fighter (JSF) is to fulfill the ground attack duties now performed by aircraft like the F-16 Fighting Falcon, F-18 Hornet, and AV-8B Harrier. In other words, the JSF is often referred to as a "bomb truck" that will attack ground targets once the skies have been cleared of any enemy fighter threat by dedicated air superiority fighters like the F-22 Raptor and F-15 Eagle.

The biggest driver behind the overall design of the JSF is affordability. The military needs to purchase a large quantity of this class of aircraft to complement larger and more capable planes like the F-22 and F-18E/F Super Hornet that are too expensive to buy in large quantities.

It is these two factors--its mission as a ground attack platform and the need for low cost--that largely dictate the size, layout, and weapons carriage capabilities of the F-35.


X-35 research plane and prototype for the F-35 JSF

Since the F-35 is primarily intended to be a replacement for the F-16, it is not surprising that the JSF is of roughly the same overall dimensions as the older craft. The F-22, by comparison, is much larger and comparable in size to the F-15 that it was designed to replace. The overall sizes of the F-16, F-22, and the conventional takeoff and landing (CTOL) version of the F-35 that will be purchased by the US Air Force are compared below.


Comparison of the F-16, F-35, and F-22


It is also not surprising that the weapons to be carried by both the F-35 and F-22 are comparable to those carried by the F-16 and F-15, respectively. Both the F-15 and F-22 were designed primarily for air-to-air combat and feature a corresponding weapons load of air-to-air missiles. As discussed in a previous question about the F-22 weapons carriage capacity, the aircraft is equipped with four internal bays. Two small side bays are designed for the short-range AIM-9M Sidewinder air-to-air missile while the two center bays were each sized around three medium-range AIM-120C AMRAAM missiles. The F-35, being a much smaller aircraft, has only two center bays. The location and size of these two bays, as well as six external wing pylons, can be seen in the following image. The diagram compares the weapons stations on the CTOL and largely identical short takeoff and landing (STOVL) variants of the JSF versus the carrier-based (CV) model that has a larger wing. Note that the bays of the F-35B STOVL variant were redesigned in late 2004 and are now 14 inches shorter, and perhaps reduced in width, compared to the F-35A CTOL model. This decision was made to reduce the weight of the F-35B in order to meet more important performance goals. Otherwise, the following diagram remains accurate.


General layout of weapons bays and external hardpoints on the JSF variants


Compared to the JSF, the F-22 Raptor is indeed larger in size and internal volume. Nevertheless, the F-22 suffers from one key limitation. Its center bays were designed around the AIM-120 AMRAAM that is only about 12 ft (3.65 m) in length and has a maximum fin span of about 1.5 ft (0.45 m). These dimensions are quite sufficient for the aircraft's primary role as an air superiority fighter. However, the end of the Cold War forced the Air Force to change priorities and give the F-22 a stronger ground attack capability. Unfortunately, most air-to-ground weapons are significantly longer, wider, taller, and heavier than the AIM-120, making it difficult to integrate such weapons into the F-22 bays. The only weapon that has been integrated so far is the GBU-32 JDAM, a GPS-guided bomb that is about 10 ft (3.05 m) in length and is based on the 1,000 lb (455 kg) Mk-83 general purpose bomb.

Most air-to-surface weapons are in the 2,000-lb (910 kg) class, however, but these weapons are usually around 12.5 to 14 ft (3.80 to 4.25 m) long and too large to fit within the F-22. Bearing these limitations in mind, JSF designers purposefully sized the two internal bays around these larger 2,000-lb class weapons. The two weapons that have predominantly dictated the overall length and depth of the bays are the AGM-154 JSOW and the GBU-31 2,000 lb (910 kg) version of JDAM.


F-35 weapons bay

Each bay contains two weapons stations, as shown above. Air-to-ground stores like JSOW and JDAM are carried on the outboard station. Air-to-air weapons can also be carried in this position but are carried primarily on the inboard station that is specifically dedicated to that purpose. One of the unique features of the design is that the air-to-air station swings out on a hinged rail as the inboard bay door opens.

The list of weapons that the JSF will carry when it enters service has not yet been finalized. However, it has been decided that all variants will be cleared to carry the same selection of weapons regardless of whether or not each user actually intends to arm its planes with that weapon. For example, the Navy CV variant will be cleared to carry the Wind Corrected Munitions Dispenser (WCMD) even though only the Air Force has that weapon in its inventory. Similarly, all US aircraft will be compatible with the ASRAAM air-to-air missile that only the United Kingdom plans to carry on its planes. The decision to clear all variants with the same weapon loads was made in order to simplify integration requirements, maintain commonality, and lower overall development costs. Note that the above statements are no longer entirely true since the bays of the F-35B STOVL version have been reduced in size as mentioned earlier. As a result, the F-35B is no longer compatible with JSOW and 2,000 lb JDAM weapons. The largest weapon this F-35 variant can carry internally is the GBU-32 1,000 lb version of JDAM. A list of the weapons that are currently planned for internal carriage on the F-35 is shown below.


F-35 internal weapons

Not included in this diagram are weapons in source selection as of this writing that are to be added to the internal carriage list. These weapons include the American GBU-39 Small Diameter Bomb, of which four can be carried on the air-to-ground station in each bay, and a new 500 lb laser guided bomb for the British (ultimately won by the Paveway IV). Another possible addition is a new variant of JDAM being considered by the US that will add a digital scene matching capability for improved accuracy.

The F-35 also has six external pylons, three under each wing. The inboard station is designed for up to 5,000 lb (2,265 kg) loads and will most likely be used to carry external fuel tanks. The pylon can carry 2000-lb class air-to-ground weapons as well. The midboard pylon is also primarily intended for air-to-ground weapons and can carry up to 2,500 lb (1,135 kg). The surface attack weapons compatible with these two pylons include many of the same ones carried internally as well as additional stores that are too large to fit in the bays. The outboard station on each wing, however, is a dedicated air-to-air station carrying up to 300 lb (135 kg) and designed specifically for short-range infrared guided missiles like AIM-9X Sidewinder. A list of weapons currently planned for external carriage is illustrated below. Note that training bombs have not been included in this list.


F-35 external weapons

You also ask about whether the aircraft has a gun, and the answer depends on what variant you ask about. The Air Force's CTOL model is the only version carrying an internal gun. The GAU-12 25-mm cannon is mounted above the engine inlet on the left side of the plane, as shown in the diagram below.


Internal gun carried by the F-35 CTOL variant

The Navy and Marines, meanwhile, have both opted for a specialized external gun pod on their CV and STOVL variants. The same GAU-12 cannon is carried, but in a special tear-drop pod that can be mounted on a dedicated centerline pylon between the aft portion of the weapons bays. The pod is unique in that it employs stealth characteristics and should allow the aircraft to maintain low observability. Other advantages of the gun pod include room for a larger ammunition supply and the ability to remove the pod on missions where a gun is not necessary.


Optional external gun pod that can be carried by the F-35 CV and STOVL variants

A number of sources indicate that the Mauser BK27 27-mm cannon will be carried on the F-35 instead of the GAU-12, but this information is inaccurate. The BK27 is commonly used on European fighters and was the leading candidate to be integrated aboard the JSF. Rights to manufacture the BK27 in the US had been sold to the Ordnance Division of Boeing, a division that is now part of Alliant Techsystems (ATK). The subcontract to develop a cannon for the F-35 became a competition between the BK27 offered by ATK and the GAU-12 manufactured by General Dynamics Armament and Technical Products (GDATP). The GAU-12 was eventually named the winner of the contract, but the decision is not without controversy as most observers feel the BK27 is the superior choice.

The information we gave gathered here is the latest available, but bear in mind that the Joint Strike Fighter design has not yet been finalized. The wish list of weapons that the various services originally asked to be put on the aircraft was enormous and would require tremendous time and cost to fulfill. As a result, the requirements are still under review, and the list has already been pared down significantly to focus on the most critically needed weapons.

Already eliminated from the list of internally carried stores are older unguided weapons like the Mk 82/83/84 general purpose bombs since it is very unlikely that the services would need to send the plane on a stealthy mission while carrying such archaic weapons. External stores that have been eliminated, or at least postponed, include the AGM-84 Harpoon and SLAM-ER, UK laser guided bombs, rocket pods, mines, and various data link, ECM and reconnaissance pods. Maverick and HARM may also be dropped because they do not currently comply with standard 1760 interface requirements.

Also note that production plans for the Joint Common Missile were cancelled in late 2004, and this weapon will no longer be carried by the F-35. Furthermore, the Navy has decided not to purchase JASSM, and it seems likely the Navy would want to integrate SLAM-ER onto the F-35 in its place.
- answer by Jeff Scott, 16 February 2004


دوستان عزیزم
این بخش از سایت کاملا مرتبط با خرید و فروش محصولات مورد نظر شما چه برای استفاده شخصی و چه برای فروش کلی و هرچیزی که شما میخواهید و ازهر کجا میخواهید و همچنین   اگر فکر میکنید محصول شما میتوانید  قابل صادربه خارج از ایران باشد و ما میتوانیم به فروش محصول شما در خارج از ایران کمک نماییم با ما و تیم هوشمندانه  ما که 24 ساعته و 7 روز هفته آماده خدمتبه شما میباشد تماس بگیرید. حوزه فعالیت ما در تمامی عناوین کاری نامحدود میباشد. که فقط بخش کوچکی شامل 
مد
انواع موتور
الکترونیک و فناوری
کلکسیون و هنر
خانه
دکور
فیلم ، موسیقی و بازی
تخفیف های ماهانه سوپر مارکت های بزرگ
تجهیزات و دستگاه های صنعتی
قطعات تراکتور و ماشین آلات مختلف
قطعات CNG
 با مصارف مختلفGPS
لپ تاپ های خاص و حرفه ای با مارک های مختلف
کنسول های اصل بازی XBOX -SONY -NINTENDO
X-BOX دی وی دی های اوریجینال بازی های
و حتی برگذاری تور تفریحی انفرادی خانوادگی و حتی تجاری
ثبت نام در کالج و دانشگاه های اکراین به زبان روسی و انگلیسی
اقامت اکراین – خرید خانه  یا اجاره خانه به صورت روزانه یا ماهانه
ثبت شرکت - مجوز کار اکراین و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف

سفارش دهید آنچه را که شما می خواهید . همین حالا با ما تماس بگیرید.

 
به زودی با  وب سایت رسمی و با پرداخت آنلاین برای خرید و فروش محصولات شما در تمام دنیا.
    با من مهدی مقدسی مشاور خودتون در اکراین تماس بگیرین.

       فرستادن اس ام اس از ایران به این شماره موبایل مقدور میباشد.
Email:   Seyedmahdihm@AOL.COM
تلفن تماس:00380688516469

F-35 JSF Weapon Carriage Capacity


Does the Joint Strike Fighter have an internal gun? What are the weapon loads? It does not seem to have as much internal space as the F-22.
- question from Nicholas
The primary purpose of the F-35 Joint Strike Fighter (JSF) is to fulfill the ground attack duties now performed by aircraft like the F-16 Fighting Falcon, F-18 Hornet, and AV-8B Harrier. In other words, the JSF is often referred to as a "bomb truck" that will attack ground targets once the skies have been cleared of any enemy fighter threat by dedicated air superiority fighters like the F-22 Raptor and F-15 Eagle.

The biggest driver behind the overall design of the JSF is affordability. The military needs to purchase a large quantity of this class of aircraft to complement larger and more capable planes like the F-22 and F-18E/F Super Hornet that are too expensive to buy in large quantities.

It is these two factors--its mission as a ground attack platform and the need for low cost--that largely dictate the size, layout, and weapons carriage capabilities of the F-35.


X-35 research plane and prototype for the F-35 JSF

Since the F-35 is primarily intended to be a replacement for the F-16, it is not surprising that the JSF is of roughly the same overall dimensions as the older craft. The F-22, by comparison, is much larger and comparable in size to the F-15 that it was designed to replace. The overall sizes of the F-16, F-22, and the conventional takeoff and landing (CTOL) version of the F-35 that will be purchased by the US Air Force are compared below.


Comparison of the F-16, F-35, and F-22

It is also not surprising that the weapons to be carried by both the F-35 and F-22 are comparable to those carried by the F-16 and F-15, respectively. Both the F-15 and F-22 were designed primarily for air-to-air combat and feature a corresponding weapons load of air-to-air missiles. As discussed in a previous question about the F-22 weapons carriage capacity, the aircraft is equipped with four internal bays. Two small side bays are designed for the short-range AIM-9M Sidewinder air-to-air missile while the two center bays were each sized around three medium-range AIM-120C AMRAAM missiles. The F-35, being a much smaller aircraft, has only two center bays. The location and size of these two bays, as well as six external wing pylons, can be seen in the following image. The diagram compares the weapons stations on the CTOL and largely identical short takeoff and landing (STOVL) variants of the JSF versus the carrier-based (CV) model that has a larger wing. Note that the bays of the F-35B STOVL variant were redesigned in late 2004 and are now 14 inches shorter, and perhaps reduced in width, compared to the F-35A CTOL model. This decision was made to reduce the weight of the F-35B in order to meet more important performance goals. Otherwise, the following diagram remains accurate.


General layout of weapons bays and external hardpoints on the JSF variants

Compared to the JSF, the F-22 Raptor is indeed larger in size and internal volume. Nevertheless, the F-22 suffers from one key limitation. Its center bays were designed around the AIM-120 AMRAAM that is only about 12 ft (3.65 m) in length and has a maximum fin span of about 1.5 ft (0.45 m). These dimensions are quite sufficient for the aircraft's primary role as an air superiority fighter. However, the end of the Cold War forced the Air Force to change priorities and give the F-22 a stronger ground attack capability. Unfortunately, most air-to-ground weapons are significantly longer, wider, taller, and heavier than the AIM-120, making it difficult to integrate such weapons into the F-22 bays. The only weapon that has been integrated so far is the GBU-32 JDAM, a GPS-guided bomb that is about 10 ft (3.05 m) in length and is based on the 1,000 lb (455 kg) Mk-83 general purpose bomb.

Most air-to-surface weapons are in the 2,000-lb (910 kg) class, however, but these weapons are usually around 12.5 to 14 ft (3.80 to 4.25 m) long and too large to fit within the F-22. Bearing these limitations in mind, JSF designers purposefully sized the two internal bays around these larger 2,000-lb class weapons. The two weapons that have predominantly dictated the overall length and depth of the bays are the AGM-154 JSOW and the GBU-31 2,000 lb (910 kg) version of JDAM.


F-35 weapons bay

Each bay contains two weapons stations, as shown above. Air-to-ground stores like JSOW and JDAM are carried on the outboard station. Air-to-air weapons can also be carried in this position but are carried primarily on the inboard station that is specifically dedicated to that purpose. One of the unique features of the design is that the air-to-air station swings out on a hinged rail as the inboard bay door opens.

The list of weapons that the JSF will carry when it enters service has not yet been finalized. However, it has been decided that all variants will be cleared to carry the same selection of weapons regardless of whether or not each user actually intends to arm its planes with that weapon. For example, the Navy CV variant will be cleared to carry the Wind Corrected Munitions Dispenser (WCMD) even though only the Air Force has that weapon in its inventory. Similarly, all US aircraft will be compatible with the ASRAAM air-to-air missile that only the United Kingdom plans to carry on its planes. The decision to clear all variants with the same weapon loads was made in order to simplify integration requirements, maintain commonality, and lower overall development costs. Note that the above statements are no longer entirely true since the bays of the F-35B STOVL version have been reduced in size as mentioned earlier. As a result, the F-35B is no longer compatible with JSOW and 2,000 lb JDAM weapons. The largest weapon this F-35 variant can carry internally is the GBU-32 1,000 lb version of JDAM. A list of the weapons that are currently planned for internal carriage on the F-35 is shown below.


F-35 internal weapons

Not included in this diagram are weapons in source selection as of this writing that are to be added to the internal carriage list. These weapons include the American GBU-39 Small Diameter Bomb, of which four can be carried on the air-to-ground station in each bay, and a new 500 lb laser guided bomb for the British (ultimately won by the Paveway IV). Another possible addition is a new variant of JDAM being considered by the US that will add a digital scene matching capability for improved accuracy.

The F-35 also has six external pylons, three under each wing. The inboard station is designed for up to 5,000 lb (2,265 kg) loads and will most likely be used to carry external fuel tanks. The pylon can carry 2000-lb class air-to-ground weapons as well. The midboard pylon is also primarily intended for air-to-ground weapons and can carry up to 2,500 lb (1,135 kg). The surface attack weapons compatible with these two pylons include many of the same ones carried internally as well as additional stores that are too large to fit in the bays. The outboard station on each wing, however, is a dedicated air-to-air station carrying up to 300 lb (135 kg) and designed specifically for short-range infrared guided missiles like AIM-9X Sidewinder. A list of weapons currently planned for external carriage is illustrated below. Note that training bombs have not been included in this list.


F-35 external weapons

You also ask about whether the aircraft has a gun, and the answer depends on what variant you ask about. The Air Force's CTOL model is the only version carrying an internal gun. The GAU-12 25-mm cannon is mounted above the engine inlet on the left side of the plane, as shown in the diagram below.


Internal gun carried by the F-35 CTOL variant

The Navy and Marines, meanwhile, have both opted for a specialized external gun pod on their CV and STOVL variants. The same GAU-12 cannon is carried, but in a special tear-drop pod that can be mounted on a dedicated centerline pylon between the aft portion of the weapons bays. The pod is unique in that it employs stealth characteristics and should allow the aircraft to maintain low observability. Other advantages of the gun pod include room for a larger ammunition supply and the ability to remove the pod on missions where a gun is not necessary.


Optional external gun pod that can be carried by the F-35 CV and STOVL variants

A number of sources indicate that the Mauser BK27 27-mm cannon will be carried on the F-35 instead of the GAU-12, but this information is inaccurate. The BK27 is commonly used on European fighters and was the leading candidate to be integrated aboard the JSF. Rights to manufacture the BK27 in the US had been sold to the Ordnance Division of Boeing, a division that is now part of Alliant Techsystems (ATK). The subcontract to develop a cannon for the F-35 became a competition between the BK27 offered by ATK and the GAU-12 manufactured by General Dynamics Armament and Technical Products (GDATP). The GAU-12 was eventually named the winner of the contract, but the decision is not without controversy as most observers feel the BK27 is the superior choice.

The information we gave gathered here is the latest available, but bear in mind that the Joint Strike Fighter design has not yet been finalized. The wish list of weapons that the various services originally asked to be put on the aircraft was enormous and would require tremendous time and cost to fulfill. As a result, the requirements are still under review, and the list has already been pared down significantly to focus on the most critically needed weapons.

Already eliminated from the list of internally carried stores are older unguided weapons like the Mk 82/83/84 general purpose bombs since it is very unlikely that the services would need to send the plane on a stealthy mission while carrying such archaic weapons. External stores that have been eliminated, or at least postponed, include the AGM-84 Harpoon and SLAM-ER, UK laser guided bombs, rocket pods, mines, and various data link, ECM and reconnaissance pods. Maverick and HARM may also be dropped because they do not currently comply with standard 1760 interface requirements.



دوستان عزیزم
این بخش از سایت کاملا مرتبط با خرید و فروش محصولات مورد نظر شما چه برای استفاده شخصی و چه برای فروش کلی و هرچیزی که شما میخواهید و ازهر کجا میخواهید و همچنین   اگر فکر میکنید محصول شما میتوانید  قابل صادربه خارج از ایران باشد و ما میتوانیم به فروش محصول شما در خارج از ایران کمک نماییم با ما و تیم هوشمندانه  ما که 24 ساعته و 7 روز هفته آماده خدمتبه شما میباشد تماس بگیرید. حوزه فعالیت ما در تمامی عناوین کاری نامحدود میباشد. که فقط بخش کوچکی شامل 
مد
انواع موتور
الکترونیک و فناوری
کلکسیون و هنر
خانه
دکور
فیلم ، موسیقی و بازی
تخفیف های ماهانه سوپر مارکت های بزرگ
تجهیزات و دستگاه های صنعتی
قطعات تراکتور و ماشین آلات مختلف
قطعات CNG
 با مصارف مختلفGPS
لپ تاپ های خاص و حرفه ای با مارک های مختلف
کنسول های اصل بازی XBOX -SONY -NINTENDO
X-BOX دی وی دی های اوریجینال بازی های
و حتی برگذاری تور تفریحی انفرادی خانوادگی و حتی تجاری
ثبت نام در کالج و دانشگاه های اکراین به زبان روسی و انگلیسی
اقامت اکراین – خرید خانه  یا اجاره خانه به صورت روزانه یا ماهانه
ثبت شرکت - مجوز کار اکراین و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف

سفارش دهید آنچه را که شما می خواهید . همین حالا با ما تماس بگیرید.

 
به زودی با  وب سایت رسمی و با پرداخت آنلاین برای خرید و فروش محصولات شما در تمام دنیا.
    با من مهدی مقدسی مشاور خودتون در اکراین تماس بگیرین.

       فرستادن اس ام اس از ایران به این شماره موبایل مقدور میباشد.
Email:   Seyedmahdihm@AOL.COM
تلفن تماس:00380688516469

رادار چیست و چگونه کار می کند؟


رادار یک دستگاه رادیویی است که برای مشاهده اجسام و اندازه‌گیری برخی ویژگی‌های آنها به وسیله امواج الکترومغناطیسی به کار می‌رود. کاربرد اصلی رادار و محل پیدایش و رشد آن در صنایع نظامی و هوانوردی است و نقش اصلی یک سیستم راداری نظارت بر یک محدوده بزرگ و تشخیص اجسام متحرک، ردیابی اهداف و استخراج مشخصاتی مانند سرعت و ارتفاع و ... می‌باشد.

خیالپردازی در بسیاری از مواقع به حقیقت می‌پیوندد. جالب است بدانید که اختراع رادار هم در حقیقت همانند بسیاری از اختراعات دیگر ریشه در یک داستان علمی - تخیلی دارد. واژه رادار که امروزه در سرتاسر دنیا کاربرد دارد، همانند رادیو و تلویزیون یک اصطلاح بین المللی شده است. در واقع اختراع رادار از یک پدیده فیزیکی و بسیار طبیعی به نام انعکاس گرفته شده است، همه ما بارها و بارها بازگشت صدا را در مقابل صخره‌های عظیم تجربه کرده‌ایم. نور خورشید هم با استفاده از همین پدیده است که از سوی ماه و در هنگام شب به ما می‌رسد.

امواج رادیویی و الکترومغناطیس نیز قابلیت انعکاس و بازتاب دارند و رادار بر اساس همین خاصیت ساده بوجود آمد. ساده‌ترین رادارها در حقیقت از یک فرستنده و یک گیرنده رادیویی بوجود آمدند. این وسایل ابتدایی فقط قادر بودند وجود شیء را اعلان کنند و به هیچ وجه توانایی تشخیص اندازه و ویژگیهای دیگر آن را نداشتند. بنابراین بشر در ساخت رادار نیز از طبیعت استفاده‌های فراوان و اساسی کرده و با تغییراتی جزئی برای خود وسیله‌ای سودمند ساخته است


معمول ترین سنسور فعال که عمل تصویربرداری را انجام می دهد رادار می باشد . رادار(radio detection and ranging) مخفف وبه معنای آشکارسازی به کمک امواج مایکرویو است .به طور کلی می توان عملکرد رادار را در چگونگی عملکرد سنسورهای آن خلاصه کرد . سنسورها سیگنال های مایکرویو را به سمت اهدف مورد نظر ارسال کرده وسپس سیگنال های بازتابیده شده از سطوح مختلف را شناسایی می کند . قدرت (میزان انرژی) سیگنالهای پراکنده شده جهت تفکیک اهداف مورد استفاده قرارمی گیرد . با اندازه گیری فاصه زمانی بین ارسال ودریافت سیگنال ها می توان فاصله تا اهداف را مشخص کرد . از مزایای شاخص رادار می توان به عملکرد رادار در شب یا روز وهمچنین قابلیت تصویربرداری درشرایط آب و هوایی مختلف اشاره کرد . امواج مایکرویو قادر به نفوذ در ابر مه ,گردوغبار وباران می باشند . از آنجاییکه عملکرد رادار با طرز کار سنسورهایی که با طیف های مرئی ومادون قرمز کار می کنند متفاوت است لذا می توان با تلفیق اطلاعات بدست آمده تصاویر دقیقی را بدست آورد .
انواع رادار از نظر ارسال موج
رادار پالسی
رادار موج پیوسته(سینوسی)


معادلهٔ رادار یکجا

رادار یکجا راداریست که آنتن گیرنده و فرستادنده اش در یکجا باشند و اغلب اوقات آنتن گیرنده و فرستانده در این نوع رادار یکی هستند. معادلهٔ رادار یکجا اصولی ترین معادله برای شناختن اغلب سامانه‌های رادار است. [۱]


Pr نیرویی است(در واتس) که آنتن گیرنده پس از فرستان موج پس میگرد.
Gt بهره تقویت آنتن فرستانده هست.
Ar مساحت موثر آنتن گیرنده است و با مساحت فیزیکی بدنی آنتن فرق دارد.
σ در انگلیسی radar cross section می‌گویند و پراگندگی نیروی برگشت از هدف تقسیم بر بر نیروی فرستاده بر هدف است.
R_t دوری هدف است که در متر سنجیده می‌شود.


مکانیسم عمل

همانطور که امواج دریا و امواج صوتی پس از رسیدن به مانعی منعکس می‌شوند، امواج الکترومغناطیسی هم وقتی به مانعی برخورد کردند، بر می‌گردند و ما را از وجود آن آگاه می‌سازند. به کمک امواج الکترومغناطیسی نه تنها از وجود اجسام در فاصله دور باخبر می‌شویم، بلکه بطور دقیق تعیین می‌کنیم که آیا ساکن هستند یا از ما دور و یا به ما نزدیک می‌شوند؟ حتی سرعت جسم نیز بخوبی قابل محاسبه است. وقتی امواج منتشر شده از رادار ، به یک جسم دور برخورد می‌کنند، به طرف نقطه حرکت بر می‌گردند. امواج برگشتی توسط دستگاههای خاص در مبدا تقویت می‌شوند و از روی مدت رفت و برگشت این امواج ، فاصله بین جسم و رادار اندازه گیری می‌شود.


کاربردها


نظارت و رهگیری هواپیماها و موشکها
نظارت و رهگیری اهداف دریایی یا زمینی
نظارت و رهگیری اجرام فضایی
هواشناسی
اندازه گیری سرعت وسایل نقلیه
رادار دهانه ترکیبی برای تصویر دو-بعدی و سه-بعدی
پیداکردن مین در زمین
فرود(برای نمونه برای هواپیما) دقیق
عکسبرادری از کره‌های دیگر با رادار تصویری
پرهیز تصادم
پیدا کردن آب در مناطق شنزار و خشک
نظارت بر اهداف جنبنده در زمین
نظارت بر اهداف جنبنده در مناطق پردرخت
 
زمانی رادار وارد جنگلها شد، انگلستان پایگاههای وسیعی را با رادار مجهز کرد و به این ترتیب هواپیماهای آلمانی در کار خودشان دچار اختلال شدند. به عقیده بسیاری از کارشناسان همین رادار بود که آلمان را علی رغم حمله‌های گسترده هوایی بر روی شهرهایی نظیر لندن ، ناکام گذاشت. همچنین بسیاری از زیر دریاییهایی که تعداد زیادی از کشتیهای حمل و نقل و ناوهای جنگی متفقین را به قعر دریا می‌فرستادند، با کمک رادارها شناسایی شدند و در عملیات گوناگون خود دچار شکست گردیدند.

رادارها حتی در توپخانه‌ها ، موشک اندازها و جنگهای زیر دریاییها نیز وارد عمل شدند و توجه قدرتهای بزرگ تسلیحاتی را ، حتی پس از شکست هیتلر و پایان جنگ جهانی به خودشان جلب کردند. اما صرف نظر از کاربردها نظامی، رادار خدمات صلح آمیز بسیاری را برای انسان امروزی در برداشته است. کاهش سوانح در مسافرت های دریایی و هوایی همگی مدیون رادار هستند.
یک آنتن رادار دوربرد معروف به آلتیر (ALTAIR) برای ردیابی اشیاء فضایی،

این رادار در آبسنگ کواجالین مستقر است.


در حقیقت یکی از مهمترین کاربردهای علمی رادار با آغاز عصر فضا ه وجود آمد و بشر توانست برای اولین بار با کمک رادار به فضا دسترسی پیدا کند و حتی سطح سیاره ها و اشکال گوناگون آنها را شناسایی کند. این موفقیت سالها قبل از آنبود که سفینه ها بتوانند از سطح سیارات عکسبرداری کنند. بنابراین رادار علی رغم خرابی هاییکه با گسترده تر کردن جنگلها به وجود آورد، توانست خدمات بسیار ارزنده ای را برای جامعه بشری به ارمغان آورد و انسان این همه را مدیون طبیعت بی ادعاست!
مرکز کنترل ترافیک فرودگاهها برای ردیابی هواپیماها چه آنها که بر روی باند فرودگاه قرار دارند و چه آنها که در حال پرواز هستند و هدایت آنها از رادار استفاده می‏کنند. در برخی از کشورها پلیس از رادار برای شناسایی خودروهای با سرعت غیر مجاز استفاده می‏‏کند. ناسا از رادار برای شناسایی موقعیت کرة زمین و دیگر سیارات استفاده می‏کند، همین طور برای دنبال کردن مسیر ماهواره‏ها و فضاپیماها و برای کمک به کشتی‏ها در دریا و مانورهای رزمی از آن استفاده می‏شود. مراکز نظامی نیز برای شناسایی دشمن و یا هدایت جنگ‏افزارهایشان از آن استفاده می‏کنند.

هواشناسان برای شناسایی طوفانها، تندبادهای دریایی و گردبادها از آن استفاده می‏برند. شما حتی نوعی خاص از رادار را در مدخل ورودی فروشگاهها می‏بینید که در هنگام قرار گرفتن اشخاص در مقابلشان، درب را باز می‏کنند. بطور واضح می‏بینید که رادار وسیله‏ای بسیار کاربردی می‏باشد. در این بخش از مقالات ما به اسرار رادار می‏پردازیم. استفاده از رادار عموماً در راستای سه هدف زیر می‏باشد:

شناسایی حضور یا عدم حضور یک جسم در فاصله‏ای مشخص – عمدتاً آنچه که شناسایی می‏شود متحرک است و مانند هواپیما ، اما رادار قادر به شناسایی حضور اجسام که مثلاً در زیر زمین نیز مدفون شده‏اند، می‏باشد. در بعضی از موارد حتی رادار می‏تواند ماهیت آنچه را که می‏یابد مشخص کند، مثلاً نوع هواپیمایی که شناسایی می‏کند. شناسایی سرعت آن جسم- دقیقاً همان هدفی که پلیس از آن در بزرگراهها برای کنترل سرعت خودروها از آن استفاده می‏کند.

جابجایی اجسام – شاتل‏های فضایی و ماهواره‏های دوار بر دور کره زمین از چیزی به عنوان رادار حفره‏های مجازی برای تهیه نقشه جزئیات ، نقشه‏های عوارض جغرافیایی سطح ماه و دیگر سیارات استفاده می‏کنند. تمام این سه عملیات می‏تواند با دو پدیده‏ای که شما در زندگی روزمره با آن آشنائید پیاده شود: «پژواک» و «پدیده دوپلر» این دو پدیده بسادگی قابل فهم می‏باشند، چرا که هر روزه شما با آنها در حوزه شنوایی خویش برخوردارید. رادار از این دو پدیده در حوزه امواج رادیویی استفاده می‏برد.
رادار در طبیعت

شاید رادار طبیعی بیشترین استفاده را برای خفاش دارد. چرا که این پرنده شب پرواز ، دارای حس بینایی ضعیفی است و به کمک طبیعت راداری که دارد، می‌تواند موانع دور و بر خود را تشخیص دهد. خفاش هنگام پرواز فریادهای ابر صوتی خاصی ایجاد می‌کند که پس از برخورد با اجسام مختلف ، منعکس می‌شود و به گوش خفاش می‌رسد. بوسیله همین پژواک صداهای ابر صوتی است که نوع مانع و فاصله آن را تشخیص می‌دهد و طوری پرواز می‌کند که از تصادم با آنها در امان باشد.
بالنها و دلفینها نیز از همین پدیده بازتاب استفاده می‌کنند که در مورد بازتابهای صوتی به آن "سونار" گفته می‌شود.
 

دوستان عزیزم
این بخش از سایت کاملا مرتبط با خرید و فروش محصولات مورد نظر شما چه برای استفاده شخصی و چه برای فروش کلی و هرچیزی که شما میخواهید و ازهر کجا میخواهید و همچنین   اگر فکر میکنید محصول شما میتوانید  قابل صادربه خارج از ایران باشد و ما میتوانیم به فروش محصول شما در خارج از ایران کمک نماییم با ما و تیم هوشمندانه  ما که 24 ساعته و 7 روز هفته آماده خدمتبه شما میباشد تماس بگیرید. حوزه فعالیت ما در تمامی عناوین کاری نامحدود میباشد. که فقط بخش کوچکی شامل 
مد
انواع موتور
الکترونیک و فناوری
کلکسیون و هنر
خانه
دکور
فیلم ، موسیقی و بازی
تخفیف های ماهانه سوپر مارکت های بزرگ
تجهیزات و دستگاه های صنعتی
قطعات تراکتور و ماشین آلات مختلف
قطعات CNG
 با مصارف مختلفGPS
لپ تاپ های خاص و حرفه ای با مارک های مختلف
کنسول های اصل بازی XBOX -SONY -NINTENDO
X-BOX دی وی دی های اوریجینال بازی های
و حتی برگذاری تور تفریحی انفرادی خانوادگی و حتی تجاری
ثبت نام در کالج و دانشگاه های اکراین به زبان روسی و انگلیسی
اقامت اکراین – خرید خانه  یا اجاره خانه به صورت روزانه یا ماهانه
ثبت شرکت - مجوز کار اکراین و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف

سفارش دهید آنچه را که شما می خواهید . همین حالا با ما تماس بگیرید.

 
به زودی با  وب سایت رسمی و با پرداخت آنلاین برای خرید و فروش محصولات شما در تمام دنیا.
    با من مهدی مقدسی مشاور خودتون در اکراین تماس بگیرین.

       فرستادن اس ام اس از ایران به این شماره موبایل مقدور میباشد.
Email:   Seyedmahdihm@AOL.COM
تلفن تماس:00380688516469

سايتهاي اينترنتي معتبر و پربار در زمينه صنايع نظامي




در اين قسمت براي شما دوستان و همراهان هميشگي مجله ي تخصصي جنگ افزار يک ليست از سايت هاي معتبر و مفيد نظامي و وابسته به علوم و فنون و جنگ افزار به همراه توضيحات مفيد در مورد آنها آماده کرده ايم که ايدواريم مورد رضايت شما دوستان قرار بگيرد.



http://www.enemyforces.net

اين سايت بنظر بهترين و کاملترين سايت در معرفي جنگ افزار هاي مي باشد بصورت بسيار جامع و کاملي جنگ افزارهاي را طبقه بندي کرده و به معرفي کامل آنها پرداخته است.




http://www.dtic.mil/doctrine/jel/doddict/

این سایت مربوط به یک واژه نامه نظامی است که توسط گروه DOD ارتش امریکا ارائه شده است . در سایت انتخاب کلمات بر طبق INDEX امکان پذیر می باشد .



http://aerade.cranfield.ac.uk/

سایت AERADE که توسط دانشگاه CRANFIELD اداره می شود ارائه کننده اطلاعات نظامی مخصوصا علوم هوایی می باشد . در سایت امکان SEARCH وجود دارد و می توان مطلب مورد نظر را جستجو کرد . منابع اطلاعاتی زیادی درباره علوم نظامی در این سایت قرار داده شده است . علاوه براین در سایت می توان به مطالبی چون ابداعات نظامی ، آرشیو اخبار و گزارشات دسترسی پیدا کرد .



http://www.army-technology.com/projects/index.html

این سایت که ARMY-TECHNOLOGY نام دارد همان گونه که از نام آن بر می آید درباره مسائل نظامی و تازه های تکنولوژی به کارگرفته شده در تسلیهات نظامی به ارائه اطلاعات و اخبار می پردازد . پروژه های صنعتی ، تولیدات ، INDEX شرکت ، اخبار علوم نظامی و همچنین آرشیو کاملی از تسهیلات نظامی کشورهای مختلف همراه با توضیحات فنی هرکدام از آنها را می توان در این سایت مشاهده کرد . اطلاعاتی درباره موشک های شد رادار ، سیستم های توپخانه ، تانک های جنگی ، هواپیماهای بدون سرنشین ، موشک های دفاعی ، تسلیهات زرهی ، هلیکوپترهای تهاجمی و هلیکوپترهای کمکی و پشتیبانی را می توان در این سایت مشاهده کرد .



http://www.homelandsecurity.org/journal/

این سایت عرضه کننده اطلاعات مفیدی درباره سیستم های ضد تروریستی و جاسوسی می باشد . این سایت اخبار ، کتاب و تکنولوژی هایی که جدیدا در زمینه مقابله با تروریسم ارائه شده اند را در اختیار بازدید کنندگان از سایت قرار می دهد .



http://www.milparade.com/

این سایت مربوط به نیروهای مسلح روسیه می باشد. در سایت امکان دسترسی به اطلاعاتی از قبیل تولیدات در دسترس ، بانک تصاویر ، اخبار ، کاتالوگ های ONLINE و امکان جستجو قرار داده شده است .



http://www.tecsoc.org/natsec/natsec.htm

موسسه امنیت بین المللی در این سایت به ارائه مسائل مطرح شده در زمینه امنیت و راهکارهای ارائه شده برای حل آنها می پردازد . در این سایت LINK های بسیار زیادی درهمین زمینه قرار داده شده است . همچنین اخبار و رویدادهایی که مرتبط با امنیت می شوند در این سایت به همراه آرشیوی قدرتمند ارائه می شود .



http://www.geocities.com/HotSprings/Falls/1984/

این سایت درباره سلاح های هسته ای اطلاعاتی در اختیار مراجعین قرار می دهد . تصاویر متعدد از انفجارهای اتمی ، اطلاعات فنی از میزان تخریب ، میزان تشعشعات زیان آور ، انواع اشعه های نابودکننده ، فیلم هایی از انفجارات هسته ای ، اطلاعاتی درباره پناهگاه های امن در زمان انفجارات اتمی ، امکان دریافت فایل شبیه سازی عملکرد بمب هسته ای و همچنین LINK به سایت های مرتبط از جمله این اطلاعات محسوب می شوند .



http://www.aeragon.com/

این سایت مربوط به موسسه AERAGON می باشد که متخصص در حمل و نقل تسلیهات نظامی می باشد . در سایت می توان گزارشی از نحوه عملکرد و همچنین مواردی چون تولیدات موسسه ، روش های عملکرد ، سوابق مناطق جنگی و همچنین منافع اقتصادی از این کار را مطالعه کرده و درباره این موسسه به اطلاعات مفیدی دست پیدا کرد .



http://www.pbs.org/wgbh/amex/bomb/sfeature/mapablast.html

این سایت درباره انفجار اتمی و صدمات و آثار مخرب آن به ارائه اطلاعات می پردازد . در سایت می توان چارت هایی را مشاهده کرد که میزان صدمات در آنها از مرکز انفجار نشان داده شده است . همچنین اطلاعاتی از قبیل جان پناه و سنگرهای ضد رادیواکتیو ، ترس و وحشتی که پس از انفجار به وجود می آید را در این سایت مشاهده می کنیم .



http://www.voodoo.cz/tomcat/

هواپیمای جنگده F14 معروف به GRUMMAN را می توان در این سایت مشاهده کرد و درباره آن به کسب اطلاعات پرداخت . تصاویر هواپیما ، خصوصیات نظامی و فنی ، فیلم هایی از پرواز هواپیما ، واژه نامه هواپیما ، تسلیهات قابل حمل برای هویما و LINK به سایت های مربوط به F14 در این سایت برای اطلاع رسانی به عموم قرار گرفته است .



http://www.voodoo.cz/falcon/

این سایت به معرفی هواپیمای جنگنده F16 معروف به FALCON ( شاهین ) می پردازد . این هواپیمای جنگنده دارای سرعت و مانور بسیار سریعی در بین هواپیماهای موجود می باشد . در سایت گالری تصاویر ، فایل های چندرسانه ای ، اطلاعات فنی درباره F16 ، تسلیهات و مخازن اسلحه هواپیما ، اصول آیرودینامیکی رعایت شده در این هواپیما ، واژه نامه برای خلبانان ، واژه نامه فنی F16 ، اخبار و رویدادها ، شبیه ساز بر روی PC و برنامه های آینده در جهت بالاتر بردن توانائی های F16 جهت اطلاع هر چه بیشتر بازدید کنندگان از سایت قرار داده شده است .



http://g2mil.com/

این سایت متعلق به یک سه ماهنامه در رابطه با مسائل و اخبار نظامی می باشد که G2MIL نام دارد . در سایت می توان اخبار و اطلاعات در رابطه با جنگ افزارهای جدید ، اسلحه ها ، جنگ ها و سیاست های جنگی را مشاهده کرده و در ارتباط با آنها به کسب اطلاعات پرداخت . در این سایت می توان مجله و کتابخانه سایت را مشاهده کرد . از آنها بهره برد .



http://www.barracuda.se/

این سایت به معرفی شرکت SAAB BARRACUDA می پردازد که در فنون نظامی استتار در عملیات های نظامی و در محل های مختلف فعالیت می کند . لباس های استتار برای نفرات ، آشیانه های نا محسوس هواپیما ، چادر و توری های استتار کننده برای تانک و هلیکوپتر از جمله فعالیت های این موسسه می باشد . در سایت می توان اطلاعاتی درباره محصولات شرکت ، حیطه عمل شرکت و سوابق شرکت را کسب کرد

.

http://www.nuclearfiles.org/kimissiledefense/

این سایت به نام NUCLEARFILES پروژه هایی را در زمان صلح اتمی به اجرا در می آورد . در سایت به اطلاع رسانی درباره موشک های بالستیک پرداخته شده است . این موشک ها که دوربرد می باشند توانائی حمل کلاهک های اتمی را دارا می باشند و هر کشوری با داشتن این موشک ها می تواند تحدیدی برعلیه کشورهای دشمن محسوب گردد. در سایت مطالب از قبیل : موشک بالستیک چیست ، برنامه محافظت و هدایت موشک ها از فضا ( جنگ ستارگان ) ، توافق های سیاسی بین کشورها و همچنین مواردی چون انرژی اتمی ، سلاح های هسته ای ، پدافندهای موشکی ، امنیت جهانی ، تاریخچه ، منالع اطلاعاتی ، آموزش و پروژه ها به چشم می خورد و می توان با انتخاب هر کدام از این موارد به اطلاعات مربوطه دسترسی پیدا کرد .



www.raytheonmissiledefense.com

شرکتی که این سایت را برپا کرده است یکی از سازنده های موشک های بالستیک محسوب می شود . در این سایت اطلاعات فنی و تکنیکی مربوط به موشک های بالستیک ساخت این شرکت ، آخرین اخبار و رویدادها ، امکانات SEARCH ، محصولات و تولیدات شرکت ، LINK ، نحوه حرکت و خط سیر موشک و سیستم های پدافند موشکی برای مطلع شدن مراجعه کنندگان به این سایت قرار داده شده است .



www.missilethreat.com

سایت تهدیدات موشکی MISSILETHREAT به ارائه اطلاعات درباره تهدیداتی که موشک های دوربرد و بالستیک برای جوامع دارند می پردازد . در سایت منابع اطلاعاتی ، آرشیو اخبار ، نوشته های افراد مطلع ، اطلاعاتی درباره موشک ها ، موشک هایی که تا به حال ساخته شده اند و اخباری از آزمایشات موشک های جدید در کشورها مختلف قرار گرفته اند تا مراجعه کنندگان به سایت را در جریان این اطلاعات قرار دهند .



http://www.armscontrol.org/ACT/2005_03/default.asp

جامعه کنترل ارتش ها در این سایت به معرفی خود و فعالیت هایی که در این موسسه انجام می گیرد می پردازد . این موسسه در صدد است تا از جنگ و خونریزی در جهان ممانعت به عمل آید . در همین رابطه می توان مطالبی چون سمینارها ، مجلات ، کتاب ها ، اخبار و رویدادها ، امکانات SEARCH و LINK را در این سایت قرار داده است تا مراجعان بتوانند با استفاده از این اطلاعات به دانش و آگاهی دست پیدا کنند .



http://www.army-technology.com/projects/thaad/

این سایت به معرفی موشک THAAD که یک موشک زمین به هوا می باشد می پردازد . این موشک ساخت امریکا و خصوصیات فنی آن را در این سایت می توان مشاهده کرد . برنامه های گسترش موشک THAAD ، باطری های موشک ، اطلاعات موشک THAAD ، LAUNCHER حمل کننده سیار این موشک ( به صورت کامیون ) ، رادار زمینی موشک و سیستم عمل کننده موشک را می توان در این سایت مشاهده کرده و درباره این موشک کسب اطلاعات کرد .



http://www.army-technology.com/projects/patriot/index.html

این سایت به معرفی موشک PATRIOT که یک موشک زمین به هوا می باشد می پردازد . این موشک ساخت امریکا و خصوصیات فنی آن را در این سایت می توان مشاهده کرد . برنامه های گسترش موشک PATRIOT ، باطری های موشک ، اطلاعات موشک PATRIOT ، LAUNCHER حمل کننده سیار این موشک ( به صورت کامیون ) ، رادار زمینی موشک وکشورهای دارنده این موشک را می توان در این سایت مشاهده کرده و درباره آن به کسب اطلاعات پرداخت.



http://www.topix.net/news/sdi

این سایت یکی از سایت های خبررسانی در زمینه اخبار و اصول استراتژیکی محسوب می شود . امکانات جستجو در این سایت برای دسترسی هرچه سریعتر به اطلاعات و اخبار در نظر گرفته شده است . همچنین اخبار نظامی ، تسلیهاتی و استراتژیکی ارتش های جهان را می توان بر روی این سایت مطالعه کرد .



http://www.gtri.gatech.edu/elsys/sen/

این سایت به معرفی بخش مهندسی الکترونیک در صنایع نظامی می پردازد . همان گونه که در سال های اخیر تمامی تولیدات صنایع و محصولات دیگر با تکنولوژی الکترونیکی تجهیز شده اند ، محصولات نظامی نیز از این جریان مبرا نبودند . این سایت به ارائه اطلاعاتی درباره منابع تحقیقاتی ، پروژه های تحقیقاتی ، فناوری های تکنولوژیکی ، سنسورها و نیز اخبار جدید تکنولوژی نظامی و لابراتوار موسسه می پردازد .



http://www.hazegray.org/navhist/carriers/

این سایت به معرفی ناوهای هواپیمابر در کشورهای مختلف جهان می پردازد . در این سایت همچنین می توان به یک آلبوم کامل ازتصاویر تمامی این ناوها دست یافت . در سایت با انتخاب کشور مورد نظر می توان به لیست ناوها و تصاویرآنها و نیز اطلاعاتی درباره آنها دست پیدا کرد . همچنین این سایت دارای یک قسمت LINK می باشد که از LINK های بسیار به سایت های مرتبط نظامی تشکیل شده اند .



http://www.royal-navy.mod.uk/static/pages/148.html

این سایت به معرفی ناوهای هواپیمابر انگلستان می پردازد . نیروی دریائی انگلستان با ایجاد این سایت به اطلاع رسانی درباره ناوها و همچنین هواپیماها . هلیکوپترهای این نیرو می پردازد . در سایت به مواردی چون تصاویر ، LINK ، اطلاعاتی درباره کشتی های نیروی دریائی سلطنتی انگلستان ، ابرناوها ، شکست ناپذیرها و دپارتمان های نیروی دریائی این کشور به همراه امکانات جستجو برخورد می کنیم و می توانیم از آنها استفاده کنیم و به اطلاعات مورد نظرمان دست پیدا کنیم .



http://www.chinfo.navy.mil

دفتر اطلاع رسانی نیروی دریائی ارتش امریکا این سایت را برای اطلاع رسانی درمورد فعالیت های خود برپا کرده است . در سایت می توان مواردی چون اخبار و رویدادهای جدید ، مرکز اطلاعات چندرسانه ای نیروی دریائی ، اطلاعات قابل دسترس برای عموم و نیز LINK به سایت آموزشی و نیز سایت نیروی دریائی را مشاهده کرده و در صورت نیاز با انتخاب هر کدام از آنها به اطلاعات ارائه شده در آن زمینه اطلاع حاصل کرد .



http://www.secretweapon.com/

این سایت به معرفی سلاح های برتر دنیا که توسط سرباز حمل می شود می پردازد . اسلحه ای که در سایت موجود به آن اشاره شده است اسلحه ای است که در نیروهای ویژه و گروه های ضربت ارتش امریکا و اروپا از آن استفاده می شود و دارای نارنجک انداز و تفنگ 5/56mm می باشد و با دوربین ویدئویی 6X به همراه رایانه و پردازنده برای امکان دید در مکان های تاریک و دید در شب مورد استفاده قرار می گیرد . در سایت می توان اطلاعات بیشتری درباره این اسلحه بدست آورد .



http://www.armorinaction.com/

این سایت به معرفی ادوات نظامی و کاربرد آنها می پردازد . انواع و اقسام تانک های ساخته شده توسط کشورهای مختلف دنیا را می توان در این سایت جستجو کرده و درباره آنها به کسب اطلاعات پرداخت . همچنین DATABASE این سایت درباره تسلیهات NATO ، نیروی های دریائی ، رادارهای نظامی رهگیر ، موزه های نظامی ، نیروهای چترباز ، هواپیماها ، تانک ها و جنگ های اخیر می تواند راهنمای مناسبی برای علاقمندان باشد .



http://www.vickersmachinegun.org.uk/

این سایت متعلق به یک شرکت تولیدکننده مسلسل به نام VICKERS می باشد که از زمان جنگ اول جهانی به تولید مشغول است و مسلسل های زیادی از مدل های گوناگون را ساخته است . در سایت می توان به اطلاعاتی درباره محصولات شرکت از قدیمی تا جدید ترین آن را بدست آورد . همچنین امکان بازدید از آلبوم تصاویر محصولات ساخته شده در این شرکت نیز وجود دارد .



http://world.guns.ru/assault/as50-e.htm

در این سایت به معرفی اسلحه ای به نام COLT COMMANDO ساخت کشور امریکا پرداخته می شود . این سلاح دستی برای نبرد و درگیری های ناگهانی طراحی شده است . دارای وزن کم و کارآیی بالا با برد کمتر نسبت به مدل های هم خانواده بزرگتر مثل M16 می باشد .



http://merln.ndu.edu/

این سایت یکی از سایت های تحقیقاتی و اطلاعاتی می باشد که امکان بهره گرفتن از منابع اطلاعاتی آن در اینترنت فراهم آمده است . این سایت با نام MILITARY EDUCATION RESEARCH LIBERARY NETWORK منبع اطلاعاتی و پایگاهی برای آموزش و تحقیقات در عرصه علوم نظامی محسوب می شود . در سایت امکاناتی مثل موتور جستجو برای مراجعه کنندگان در نظر گرفته شده است ، همچنین امکان دسترسی به انتشارات موسسه نیز در سایت فراهم آمده است . کلکسیون های دیجیتالی را نیز می توان در سایت مشاهده کرد . همچنین در سایت سیاست های بیان شده کشور امریکا در برابر کشورهای مختلف از جمله ایران قابل مشاهده می باشد .



http://www.tank-net.org/

سایت TANK NET معرفی کننده تانک های ساخته شده در کشورهای مختلف می باشد . این سایت به معرفی تانک ها در زیر مجموعه های : کشور سازنده ، قدرت آتش ، مرکز اطلاعاتی ، گالری تصاویر ، سرعت و قدرت مانور ، تسلیهات و تاریخچه می پردازد . در این سایت امکان عضو شدن وجود دارد و همچنین می توان LINK هایی به سایت های هم موضوع را مشاهده کرد .



http://www.comw.org/pda/

سایت PDA سایت پروژه های نظامی می باشد . این سایت در زمینه اطلاع رسانی برای سیستم های نظامی حاکم بر دنیا به اطلاع رسانی می پردازد . اخبار دنیای نظام را در این سایت می توان مشاهده نمود . LINK به سایت های نظامی ، موتور جستجوی سایت از دیگر امکاناتی می باشد که در این پایگاه اطلاعاتی قرار داده شده است .



http://www.cdi.org/

سایت CDI مخفف مرکز اطلاعات نظامی CENTTER FOR DEFENCE INFORMATION می باشد و به اطلاع رسانی درباره مسائل نظامی مشغول می باشد . در این سایت مواردی چون موضوعات تحقیقات ، اخبار بین المللی ، انتشارات ، رویدادها و امکان جستجو برای برنامه های نظامی و همچنین موضوعات برتر خبر آفرین نظامی برای اطلاع مراجعه کنندگان قرار داده شده است . روزنامه های خبری نیز در این موسسه منتشر می شوند که دسترسی به آنها از طریق این سایت میسر می باشد .



www.marshallcenter.org

سایت آموزش و امنیت اروپا در این پایگاه اینترنتی به ارائه فعالیت های خود می پردازد . در این سایت که به سه زبان انگلیسی ، روسی و داچ قابل دسترسی است ، امکانات SEARCH برای مراجعین ممکن می باشد . همچنین در سایت به معرفی کالج ها ، کنفرانس های برگزار شده ، کتابخانه تحقیقات ، LINK ، انتشارات و اخبار و رویدادهای جدید امنیتی و خبرهای جدید سیاسی امنیتی برای دنیا پرداخته می شود .



http://www.rusi.org/

سایت RUSI سایتی جهت اطلاع رسانی برای حفظ امنیت جهانی به شمار می آید . در این سایت می توان اخبار و رویدادهایی را که در جهان اتفاق می افتند و تجزیه و تحلیل آنها را مشاهده نمود . همچنین امکان SEARCH رویدادها و موارد مورد نظر مراجعه کننده قرار داده شده است . امکاناتی از قبیل کتابخانه ، انجمن ها ، امکان عضو شدن ، انتشارات و مجلات موسسه از دیگر مواردی می باشند که در سایت به آنها اشاره شده است .



http://www.dtic.mil/index.html

سایت DTIC که مخفف DEFENCE TECHNICAL INFORMATION CENTER می باشد به ارائه و معرفی تکنولوژی های نظامی روز می پردازد . در سایت امکان عضو شدن وجود دارد . همچنین می توان به منابع اطلاعاتی درمورد تولیدات و سرویس های پشتیبانی ، امکان جستجوی یک روش تکنولوژیکی جدید ، موتور جستجو ،اخبار و رویدادها ، LINK ، مرکز آنالیز اطلاعات IACS و موارد جدید تکنیکی و فنی درباره تسلیهات نظامی در این سایت دسترسی پیدا کرد .



http://www.ndu.edu/

دانشگاه بین المللی علوم نظامی در این سایت به معرفی خود و فعالیت های خود می پردازد. در سایت می توان مواردی چون اخبار و رویداهای مهم ، کتابخانه ، کاتالوگ ها ، نوآوری ها ، برنامه های آموزشی ، مرکز تحقیقات و LINK به سایت های مرتبط را مشاهده کرد . همچنین آخرین اخبار دانشگاه و نیز دنیای تکنولوژی نظامی را می توان در صفحه اول این سایت مشاهده کرد .



http://www.military.com/

سایت MILITARY.COM سایت اطلاعات نظامی می باشد . در سایت می توان به هر گونه اطلاعات درباره ارتش های جهان ، نیروی دریائی ، نیروی هوائی ، زیردریائی ، توپخانه ، آموزش دست یافت . همچنین امکان عضو شدن برای مراجعه کنندگان در این سایت میسر می باشد . SEARCH ENGIN این سایت به بازدیدکنندگان سایت امکان جستجوی مطالب مورد نظرشان را در این پایگاه اینترنتی فراهم می آورد .



http://www.usma.edu/

آکادمی علوم نظامی ایالات متحده امریکا در این سایت به معرفی خود و فعالیت هایش می پردازد . شعار این سایت وظیفه ، افتخار ، وطن است . در سایت می توان به برنامه های آکادمیک ، برنامه های کاربردی ، برنامه های نظامی ، اخبار و رویدادهای دانشگاه ، منابع تحقیقاتی و آموزش مسائل امنیتی دسترسی پیدا کرد



http://www.earmyu.com/

این سایت مربوط به آموزشگاه علمی نظامی می باشد که در آن به تربیت سربازان حرفهای پرداخته می شود . در سایت می توان به منابع اطلاعاتی درباره این موسسه دسترسی پیدا کرد . همچنین برنامه های دانشگاه مورد نظر و نیز اخبار آن و فارغ التحصیلان و میزان کارآیی آنها نسبت به سربازان معمولی را می توان در این سایت مشاهده کرد .



http://www.atsc.army.mil/

این سایت متعلق به مرکز تمرینات ارتش امریکا می باشد . در این سایت به مواردی چون تولیدات و امکانات موجود ، LINK به مراکز تحت پوشش ، اخبار و اطلاعات مراکز ، اناوع آموزش ها و تمرینات اساسی برای سربازان و آزمایش تسهیلات و سربازان برخورد می کنیم . همچنین امکان بازدید از سایت خبری این موسسه در پائین صفحه اصلی سایت میسر می باشد .



www.cnet.navy.mi

این سایت را فرماندهی آموزش نیروهای دریائی ارتش امریکا جهت اطلاع رسانی فعالیت های این مرکز برپا کرده است . در سایت آکادمی نیروی دریائی ، برنامه های کالج نیروی دریائی ، دانستنیهای نیروی دریائی به صورت ONLINE ، اطلاعات عمومی ، اخبار و رویدادها ، LINK و نیز منابع اطلاعاتی و آموزشی درباره نیروی دریائی را می توان مشاهده کرد .



www.usafe.af.mil/news/news03/uns03006.htm

این سایت متعلق به مرکز آموزش نیروی هوائی امریکی (چترباز) در اروپا مرکز ترکیه می باشد . در این سایت با آموزش های این نیروها برای آمادگی بیشتر آشنا می شویم .



www.chinfo.navy.mil/navpalib/factfile/ffiletop.html#missiles

در این سایت می توان تمامی اطلاعات و دانستنیهای قابل دسترس عمومی درباره نیروی دریائی امریکا را مطالعه کرد . لیست کاملی از کشتی ها ، ناو ها ، ابرناوها ، ناوهای هواپیمابر ، زیردریائی ها ، هلیکوپترهای نیروی دریائی ، هواپیماهای نیروی دریائی ، موشک های مورد استفاده در ناوهای امریکائی ، موشک های دریا به دریا ، موشک های دریا به هوا ، موشک های دریا به خشکی و اژدرها و نیز انواع و اقسام مسلسل های سنگین و توپهای نیروی دریائی برای نبردهای دریائی را می توان در این سایت مشاهده کرده و درباره آنها اطلاعات کاملی را کسب کرد . همچنین امکان دریافت نتایج تحقیقات دریائی نیروی دریائی امریکا نیز از طریق این سایت میسر می باشد .



http://jmr.janes.com/

شرکت JANE'S تولید کننده انواع موشک و تسلیهات هوائی در این سایت به اطلاع رسانی درباره محصولات و فعالیت های خود می پردازد . تولیدات شرکت ، مرکز تحقیقات و اخبار و اطلاعات به روز را می توان در این سایت مشاهده کرد . همچنین اطلاعاتی درباره انواع موشک ها وراکت های تولیدی از قبیل استرتتژیک ، تاکتیکی ، ضد موشک ، زمین به هوا ، هوا به هوا ، ضد کشتی (اژدر) ، ضد تانک و نیز مراکز آموزشی و اطلاعات این تسهیلات در این سایت در اختیار مراجعه کنندگان قرار دارد .



http://www.designation-systems.net/dusrm/

راهنمای راکت ها و موشک های ارتش امریکا را می توان در این سایت مشاهده کرد . در این سایت می توان با انتخاب موشک یا راکت مورد نظر از لیستی که در پائین صفحه اصلی قرار گفته است به اطلاعات و خصوصیات آن سلاح دست یافت .



http://afvdb.50megs.com/

این DATABSAE به ارائه اطلاعات نظامی درباره ارتش های کشورهای آلمان و امریکا می پردازد . همچنین واژه نامه اطلاعات نظامی و موزه تسلیهات نیز در این سایت قابل دسترس مراجعین قرار گرفته است .



http://www.armyrecognition.com/

مجله فرانسوی شناخت ارتش را می توان در این سایت مطالعه نمود . در سایت مواردی چون تصاویر ، اخبار و رویدادها ، اعضای سایت وهمچنین یک DATABASE از تصاویر تسهیلات جنگی فرانسوی و بین المللی ، اخبار نظامی دنیا ، اخبار تصویری ، انتشارات اعم از مجله و CD و اطلاعات نظامی درباره کشورهای مختلف در قاره های مختلف جهان برای اطلاع رسانی قرار داده شده است .



http://www.seawolf.org/

این سایت به معرفی اسکادران حمله هلیکوپتری نیروی دریائی امریکا به نام LIGHT می پردازد . این اسکادران از زمان جنگ ویتنام در نیروی دریائی امریکا تشکیل شده است . در سایت انواع هلیکوپترهای این اسکادران ، تصاویر ، منابع خبری و اطلاعاتی ، LINK به سایت های مشابه و مربوط معرفی شده است و همچنین امکان مکاتبه و تماس با خلبانان و مسوولان این اسکادران فراهم آمده است .



www.fas.org

فدراسیون دانشمندان نظامی امریکا در این سایت به معرفی خود می پردازد . در سایت اطلاعات و موارد بسیار زیادی قرار گرفته است که از بین آنها می توان به مواردی چون سلاح های اتمی ، سلاح های شیمیائی ، تروریسم ، سلاح های امریکائی ، تولیدات جدید و ابداعات در صنایع نظامی امریکا ، اخبار نظامی ، مرکز تحقیقات و امکان جستجو در سایت اشاره کرد .



http://www.mig-21.de/

این سایت به معرفی جنگنده MIG-21 می پردازد . این هواپیما ساخت کشور روسیه است و دارای قدرت مانور بالائی می باشد . در سایت مواردی درباره این هواپیما آمده است که می توان به تاریخچه ، اطلاعات فنی ، تولید هواپیما ، LINK به سایت های مرتبط ، انتشارات و مجلات درباره این پرنده و امکانات جستجو در سایت برای اطلاعات بیشتر اشاره کرد .



http://www.gunships.org/

این سایت به ارائه اطلاعاتی درباره پرنده های نظامی ارتش امریکا و قدرت آتش آنها می پردازد . در سایت می توان به آلبوم تصاویر منتخب ، آلبومی از تصاویر جنگ در سومالی و افغانستان دست یافت و آنها را مشاهده کرد . همچنین LINK به سایتهای مرتبط با موضوع سایت در پائین صفحه اصلی قرار داده شده است .



http://www.cbiac.apgea.army.mil/

سایت CBIAC به معرفی سلاح های شیمیائی و بیولوژیکی می پردازد . در این سایت می توان با انواع این سلاح ها آشنا شده و درباره هرکدام اطلاعاتی را کسب کرد . همچنین DATABASE هایی برای جستجو و فایل هایی برای کمک در این سایت قرار دارند . مواردی چون لابراتوارهای سازنده این مواد و انواع محصولات تولیدی این لابراتوارها را می توان در این سایت مشاهده کرد .



http://www.brad.ac.uk/acad/nlw/

این سایت به ارائه اطلاعات درباره سلاح های غیر کشنده می پردازد . در سایت انواع این سلاح ها معرفی می شوند . انتشارات اعم از کتب و مجلات منتشر شده در این موسسه نیز در دسترس علاقمندان قرار می گیرد . امکان SEARCH در سایت نیز قرار داده شده است . همچنین در سایت به اخبار و رویدادهای به وقوع پیوسته در زمینه این سلاح ها می توان دسترسی پیدا کرد .



http://battle.netgate.net/iraqmines/iraqmines1.htm

این سایت به معرفی انواع مین های کشف شده در جنگ نیروهای متحد علیه عراق می پردازد . انواع مین هایی را که در این نبرد کشف شده اند به همراه کارخانه های سازنده این سلاح ها را می توان در این سایت مشاهده کرده و تصاویر منتخبی از آنها را نظاره گر شد .



http://faraham.com/default.asp

در این سایت با پورتال دفاعی فراهم آشنا می شویم . اين پورتال به عنوان دروازه اطلاعاتی کارشناسان، دانشجويان و پژوهشگران حوزه های مختلف دانش و فناوری دفاعی تحت نظر دانشگاه صنعتی مالک اشتر طراحی و تهيه شده است. پورتال فراهم يک وب سايت چند منظوره است که مبادی اطلاعاتی مورد نياز کاربران را شناسايی نموده و وب سايتهای مربوطه را به صورت طبقه بندی شده ارائه کرده است. در این سایت می توان عناوینی چون پیوندها ، انجمن ها ، خبرنامه ، معرفی سایت ، منابع ، امکانات ثبت نام ، پیوندهای کاربردی ، اطلاعات پورتال را که هر کدام حاوی عناوین بسیاری می باشند را مشاهده کرد .



www.diomil.com/

این سایت را می توان سایت رسمی اطلاع رسانی جمهوری اسلامی ایران در جهت معرفی سلاح ها و تسلیهات ساخته شده در داخل وطن عزیزمان ایران دانست . در سایت می توان با انواع محصولات و تولیدات نظامی از مهمات تا سلاح های سنگین آشنا شد .

دوستان عزیزم
این بخش از سایت کاملا مرتبط با خرید و فروش محصولات مورد نظر شما چه برای استفاده شخصی و چه برای فروش کلی و هرچیزی که شما میخواهید و ازهر کجا میخواهید و همچنین   اگر فکر میکنید محصول شما میتوانید  قابل صادربه خارج از ایران باشد و ما میتوانیم به فروش محصول شما در خارج از ایران کمک نماییم با ما و تیم هوشمندانه  ما که 24 ساعته و 7 روز هفته آماده خدمتبه شما میباشد تماس بگیرید. حوزه فعالیت ما در تمامی عناوین کاری نامحدود میباشد. که فقط بخش کوچکی شامل 
مد
انواع موتور
الکترونیک و فناوری
کلکسیون و هنر
خانه
دکور
فیلم ، موسیقی و بازی
تخفیف های ماهانه سوپر مارکت های بزرگ
تجهیزات و دستگاه های صنعتی
قطعات تراکتور و ماشین آلات مختلف
قطعات CNG
 با مصارف مختلفGPS
لپ تاپ های خاص و حرفه ای با مارک های مختلف
کنسول های اصل بازی XBOX -SONY -NINTENDO
X-BOX دی وی دی های اوریجینال بازی های
و حتی برگذاری تور تفریحی انفرادی خانوادگی و حتی تجاری
ثبت نام در کالج و دانشگاه های اکراین به زبان روسی و انگلیسی
اقامت اکراین – خرید خانه  یا اجاره خانه به صورت روزانه یا ماهانه
ثبت شرکت - مجوز کار اکراین و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف

سفارش دهید آنچه را که شما می خواهید . همین حالا با ما تماس بگیرید.

 
به زودی با  وب سایت رسمی و با پرداخت آنلاین برای خرید و فروش محصولات شما در تمام دنیا.
    با من مهدی مقدسی مشاور خودتون در اکراین تماس بگیرین.

       فرستادن اس ام اس از ایران به این شماره موبایل مقدور میباشد.
Email:   Seyedmahdihm@AOL.COM
تلفن تماس:00380688516469